You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Cosmetische toepassing van PRP

Ervaar de kracht van PRP met onze kosteneffectieve en CE-gecertificeerde producten van T-LAB.
Eenvoudig te bestellen op cliniqshop.nl

PRP en de Kracht van Regeneratieve Geneeskunde

Platelet-Rich Plasma (PRP) is een innovatieve benadering binnen de regeneratieve geneeskunde die zowel cosmetische als medische toepassingen biedt. Regeneratie verwijst naar het natuurlijke vermogen van het lichaam om beschadigde weefsels en organen te herstellen. Ons lichaam heeft een intrinsiek vermogen om zichzelf te genezen, maar soms heeft het een extra duwtje in de rug nodig. Regeneratieve producten zijn ontworpen om dit natuurlijke proces te stimuleren en te versnellen, wat kan helpen bij de behandeling en het herstel van verschillende aandoeningen.

Wat maakt de PRP van T- LAB uniek?

  • Hoger volume
  • Meer bloedplaatjes
  • Een effectiever resultaat
  • Zeer concurrerend geprijsd

Zet de stap naar optimale resultaten tegen een lagere prijs!

Vraag een offerte op of plan een persoonlijk gesprek met een van onze experts.
Contact

Cosmetische toepassingen van PRP

Haarverlies behandeling

Bij haartransplantaties kan PRP de haargroei stimuleren en de gezondheid van de haarzakjes verbeteren, wat gunstig is voor mensen met haarverlies.

 

1. Androgenetische alopecia (mannelijke kaalheid, vrouwelijke haaruitval): PRP kan worden gebruikt bij zowel mannen als vrouwen met erfelijk haarverlies. Het kan helpen bij het stimuleren van de groei van nieuwe haarzakjes en het vertragen van het haarverliesproces.

2. Alopecia areata: Deze vorm van haarverlies wordt veroorzaakt door een auto-immuunreactie die resulteert in ronde kale plekken op de hoofdhuid. PRP kan helpen bij het stimuleren van haargroei in deze gebieden en het verbeteren van de haardichtheid.

3. Telogeen effluvium: Dit is een vorm van haarverlies die optreedt als gevolg van stress, hormonale veranderingen, medicatie, of een tekort aan voedingsstoffen. PRP kan helpen bij het stimuleren van de haargroei en het herstellen van de normale haarcyclus.

4. Postpartum haarverlies: Veel vrouwen ervaren haarverlies na de bevalling als gevolg van hormonale veranderingen. PRP kan worden gebruikt om de haargroei te verbeteren en het herstelproces te versnellen.

5. Haartransplantatie: PRP wordt vaak gebruikt als aanvullende therapie na een haartransplantatie om de genezing te bevorderen, de graft-overleving te verbeteren en de haargroei te stimuleren.

Huidverjonging en -herstel

PRP wordt vaak gebruikt voor huidverjongingsbehandelingen. De groeifactoren in het plasma kunnen de collageenproductie stimuleren, waardoor de huid strakker en gladder wordt.

 

Verbetering van de huidtextuur en -toon: PRP kan helpen bij het verbeteren van de algehele textuur en toon van de huid door de productie van collageen en elastine te stimuleren. Dit kan resulteren in een egalere en stralendere huid.

Huidverstrakking: PRP kan worden gebruikt om de huid te verstevigen en te verstrakken, vooral op gebieden zoals de kaaklijn, kin en hals. Dit kan helpen bij het verminderen van losse huid en het verbeteren van de contouren van het gezicht en de hals.

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

PRP kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels door de regeneratie van huidweefsel te bevorderen. Dit resulteert in een jeugdiger uitziende huid.

 

Rimpelvermindering: PRP kan worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Het kan worden geïnjecteerd in gebieden waar rimpels zich bevinden, zoals rond de ogen, mond en voorhoofd, om de huid te verjongen en een gladdere textuur te bevorderen.

Verbetering van littekens

PRP kan de genezing van littekens bevorderen, zoals acnelittekens of littekens als gevolg van letsel. Het kan de huidtextuur en -kleur verbeteren.

 

Behandeling van littekens: PRP kan effectief zijn bij de behandeling van acne littekens, operatielittekens en littekens veroorzaakt door verwondingen. Door PRP rechtstreeks in de littekens te injecteren, kan de huidtextuur worden verbeterd en kunnen littekens minder opvallend worden.

Wilt u meer informatie over het PRP portfolio van T-LAB?

U kunt contact opnemen met GD Medical voor vrijblijvende informatie of een afspraak.
Contact met GD Medical

Toepassing van de T- LAB PRP kit met het Pure PRP protocol.

Het PRP- portfolio van T- Lab

PRP kit

De T-LAB PRP Kit is het perfecte systeem voor PRP injectie voor haaruitval, orthopedie, esthetiek. De veelzijdigheid van deze PRP-kit is een van de belangrijkste voordelen.

 

T-LAB PRP Kit is ontwikkeld om de hoogste PRP-dosis te verkrijgen en de beste resultaten te behalen in de diverse toepassingen.

 

T-LAB PRP Tubes zijn speciaal ontworpen voor het verkrijgen van PRP en geproduceerd als medische hulpmiddel met hoge kwaliteitsnormen. Het is gecertificeerd als PRP Kit met CE Klasse IIb certificaat. Het gesloten systeem minimaliseert het risico op besmetting.

 

We weten we hoe kostbaar de tijd van professionals is in de gezondheidszorg is. Alle noodzakelijke componenten voor u in het proces van het verkrijgen van PRP zijn bij de hand in één pakket.

T-LAB PRP Kit biedt u de perfecte combinatie van het hoogste terugwinningspercentage van bloedplaatjes, de beste dosis bloedplaatjes en echte zuiverheid, met zijn ontwikkelde protocollen, alle compatibele componenten en speciaal ontwikkelde buisjes om PRP te verkrijgen.

NEXT PRP Syringe

Met de NEXT PRP-spuit is nu  nog gemakkelijker om PRP en I-PRF te verkrijgen!

 

De NEXT PRP Syringe ziet eruit als een 10 ml spuit maar verandert met twee eenvoudige handelingen in een buisje.

 

Met behulp van een naald of vleugelsetje kan met de NEXT PRP Syringe gemakkelijk bloed worden afgenomen. Door het innovatieve ontwerp wordt de spuit nu een buisje en kan plasma worden verkregen door centrifugeren. Na het verkrijgen van het plasma wordt het gemakkelijk een injector om het naar een andere injector over te brengen.

 

NEXT PRP biedt een preparatietechniek zonder het risico van luchtbesmetting, omdat het proces van PRP preparatie in één enkele spuit plaatsvindt.

De ontwikkelaars van NEXT PRP hebben verschillende protocollen geanalyseerd om het PRP-milieu te verkrijgen. De NEXT PRP spuit kan u een PRP-milieu van hoge kwaliteit geven in slechts 4 minuten.

PRX tube

Met de T-LAB PRX Tube is injecteerbare PRF mogelijk zonder gebruik van een chemische activator.

 

De PRX Tube heeft een binnenwandstructuuroptimale met een optimale gladheid dankzij de micropolijsttechnologie. Deze gladde structuur voorkomt trombocytenaggregatie en maakt het mogelijk om I-PRF te verkrijgen zonder gebruik van anticoagulantia. Bovendien is het klaar om geïnjecteerd te worden in maximaal 30 minuten en gescheiden te worden in slechts 3 minuten met een 500 G (2000 RPM) enkele centrifuge.

 

Bij het verkrijgen van PRF met de T-LAB Clean A-PRF methode is er geen vermenging met de RBC-laag en hoeft er niet te worden geselecteerd. Met 2 PRX-buisjes en twee keer centrifugeren is het heel eenvoudig om schoon fibrineweefsel te verkrijgen in slechts 16 minuten.

GD Medical is de exclusieve distributeur van T- LAB

GD Medical

GD Medical is een in Nederland gevestigde, onafhankelijke, medische groothandel, opgericht in 2010. We zijn een full service partner met specialisaties in diverse productgroepen. Dit kunnen medische hulpmiddelen zijn, maar ook gespecialiseerde geneesmiddelen.

Dagelijks zetten meer dan 70 gedreven en betrokken medewerkers zich in om onze klanten – en via hen patiënten – te voorzien van de benodigde medische producten.

 

Onze kernactiviteiten zijn gericht op Specialistische Groothandel en Exclusieve Distributie. We zijn daarbij specialisten op het gebied van Geavanceerde wondbehandeling, Diabetes en Reconstructieve en Esthetische Chirurgie en Regeneratieve Producten.

 

Het belang van regeneratieve producten in de gezondheidszorg kan niet worden onderschat. Ze bieden een veelbelovende benadering om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren en de behandeling van verschillende aandoeningen te optimaliseren.

GD Medical heeft bewust gekozen te fungeren als exclusieve distributeur van diverse regeneratieve producten, waaronder het PRP- portfolio van T- LAB. We zijn vastbesloten om de inzet van deze producten te bevorderen en verder te ontwikkelen, omdat we geloven dat de toekomst van de gezondheidszorg gebouwd is op regeneratie en herstel. Samen kunnen we een gezondere en meer levensvatbare toekomst creëren voor iedereen.

T- LAB

Sinds de oprichting in 2012 is T-LAB erin geslaagd zich te onderscheiden van zijn concurrenten door vele doorbraken te realiseren om de primeurs in zijn sector te realiseren. T- LAB is een belangrijke speler in de sector geworden dankzij haar werkprincipes die gebaseerd zijn op kwaliteit, vertrouwen en eerlijkheid. T-LAB begon zijn reis in 2012 met de ontwikkeling van medische hulpmiddelen en cosmetische producten op het gebied van regeneratieve geneeskunde in Turkije en voert vandaag de productie, marketing en verkoop van meer dan 20 verschillende merken uit.

 

T-LAB heeft een internationale identiteit verworven die het vertrouwen geniet van zijn zakenpartners in de medische sector, dankzij de oplossingen en principes met toegevoegde waarde die het heeft gecreëerd door de industrie op de voet te volgen. Alle bedrijfsprocessen zijn gebaseerd op wetenschap en de nieuwste technologie. T- LAB streeft naar het best mogelijke resultaat in behandelingen en richt het zich op dit doel. Dankzij dit inzicht is het de eerste keuze geworden van professionals met de innovaties die het in de sector heeft gebracht.

Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Cookie-en Privacyverklaring

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer weten? Bekijk onze Cookie-en Privacyverklaring